Vw Sedan, Suv, Coupe, Hatchback

A Volkswagen mostantól a történelem legtöbbet gyártott, egyetlen autómárka által gyártott autójának világrekordját tarthatja magáénak. 1955-re a bruttó eladások olyan szintre emelkedtek, amely indokolta a Volkswagen gyár megépítését egy 32 hektáros területen, Scarboro Arany Mérföldjén. Ehhez 1957-ben egy 60 000 négyzetméteres épületet építettek, amelyben adminisztráció, bemutatótermek, szerviz, javítás és alkatrészek kaptak helyet, 4 000 000 dollárnyi alkatrész tárolására. A gyár egyik háborús "KdF-Wagen" kocsiját javításra vitték a gyárba, és ott hagyták el. Hirst zöldre festette és bemutatta a brit hadsereg főhadiszállásán. A könnyű szállítóeszközök hiányában 1945 szeptemberében a brit hadsereget meggyőzték, hogy jelentős, 20 000 autóra szóló megrendelést adjon le.


A VW IQ.Drive vezetéstámogató rendszere az SE szinttől felfelé minden felszereltséghez jár. Ez a csomag aktív holttérfigyelőből, hátsó forgalomfigyeléssel, sávtartási segítségből, adaptív tempomatból stop and go funkcióval, menetasszisztensből és vészhelyzeti asszisztensből áll. A VW emellett túlfényes fényszóró asszisztenst, parkolási segítséget és dinamikus közúti jelzésfelismerést is kínál. A kulcs nélküli belépés és a multifunkciós kormánykerék az S felszereltségi szinten alapfelszereltség, a befolyásolható hátsó ajtó és a műbőr ülések pedig az SE modellben alapfelszereltséggé válnak.


Az ID.Buzz a szeretett Microbus divatos újjáélesztését jelenti, és az egyik első elektromos furgon lesz a piacon. A Volkswagen nagy utat tett meg az 1960-as évek spártai Bogarak gyártójától a mai sportos ferdehátúak, ésszerű szedánok és hasznos SUV-k készletéig. A Tiguan minden bizonnyal az egyik kedvenc kompakt crossoverünk, míg a Golf modellek közül sokan gyakran szerepelnek az éves 10Best rekordunkban, különösen az izgalmas Golf GTI és a Jetta GLI. Az Atlas egy nagyszerű háromsoros crossover, amelyben heten is elférnek, és bőséges a raktér.


2008. október 26-án a Porsche nyilvánosságra hozta tervét, hogy átveszi a VW irányítását. Ezen a napon a Volkswagen törzsrészvényeinek negyvenkét,6%-át birtokolta, és további 31,5%-nyi részvényopciót. Az Alsó-Szászország tartomány 20,1%-os részesedésével együtt a részvények mindössze 5,8%-a maradt a piacon - többnyire indexalapoknál, amelyek jogszerűen nem értékesíthetik a részvényeket. A fedezeti alapok, amelyek kétségbeesetten próbálták fedezni short pozícióikat, a Volkswagen részvényeit részvényenként ezer euró fölé kényszerítették, és 2008. október 28-án rövid időre a világ legnagyobb piaci kapitalizációjú vállalatává tették. 2009 januárjára a Porsche 50,76%-os részesedéssel rendelkezett a Volkswagen AG-ban, bár a "Volkswagen-törvény" megakadályozta, hogy átvegye a vállalat irányítását.


A Volkswagen a Daimler AG-val és más vállalatokkal együttműködve a BlueTec tiszta dízeltechnológiát a Mercedes-Benz, a Volkswagen és más cégek és típusok autóiban és járműveiben forgalmazta. Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége szerint az Egyesült Államokban eladásra kínált tíz benzin-környezetbarát jármű közül négyet a Volkswagen dízelmotorjai hajtanak. A Volkswagen számos járművét látta el TDI-motorral, amely számos modellnek osztályelső benzin-gazdaságossági rendszert kölcsönöz. Ezenkívül az 1996 és 2006 között gyártott összes Volkswagen TDI dízelmotor 100%-ban biodízel benzinnel is üzemeltethető.

AUDI ÉS VW BONTÓ

Sok e-mailt és megjegyzést kapok a blogomon az olvasóktól, akik egy adott alkatrészt keresnek (leggyakrabban első lökhárítókat, RS4 rácsokat vagy xenon fényszórókat), és csalódottak, hogy mennyibe kerül egy új, OEM alkatrész a kereskedőnél - egyetértek, az Audi alkatrészek nem olcsóak.

Még rosszabb, hogy bizonyos modelleknél (mint az S és RS autók) hajlamosak felárat felszámítani az alkatrészekért, még akkor is, ha az alkatrészek szinte teljesen megegyeznek az alapmodellekkel, csak azért, mert az Audi (vagy az alkatrészeket gyártó OE gyártók, mint például a Bosch) tudják, hogy megúszhatják ezt.

Az internet öröme, hogy rengeteg lehetőséged van arra, hogy milyen alkatrészeket vásárolj, és honnan vedd meg őket. A vásárlók számára is rengeteg átláthatóság és információ áll rendelkezésre, így lehetőség van a keresztvásárlásra, vagy várhat az olyan kedvezményes időszakokra, mint a fekete péntek vagy más ünnepi eladások, amelyek meglehetősen kiszámíthatóak.

De ha nem találod a tökéletes alkatrészt, és nem akarsz örökké várni, hátha akciós lesz, akkor ezt a praktikus útmutatót csak neked készítettem, hogy olcsóbb alkatrészeket találj az Audidhoz az interneten.

Úgy tervezem, hogy ez egy folyamatos lista lesz, így ha lát egy Audi bontót vagy jó használt alkatrész forrást, amit kihagyok, hagyj egy megjegyzést, és tudasd velem a velük kapcsolatos tapasztalataidat, és ha pozitív, akkor szerkesztem ezt a bejegyzést, hogy felvegyem őket -az EU-ban is rengeteg nagyszerű forrás van.
Audi bontók és roncstelepek

Ezek olyan roncstelepek, karosszériaműhelyek vagy hasonló vállalkozások, amelyek arra szakosodtak, hogy használt (és általában roncsolt) Audikat vesznek és eladják az összes alkatrészt. Ezek nagyszerű helyek, mert ezek eredeti alkatrészek, de mivel használtak, és a bontó csak annyi alkatrésztől akar megszabadulni, amennyitől csak tud, amilyen gyorsan csak tud, hogy helyet csinálhasson a következő projektnek.

Míg egy Audi lehet, hogy totálkáros egy balesetben, ott általában sok alkatrész az autó, hogy újrafelhasználható, és sokkal többet ér "parted out", mintha egyszerűen elviszik az autót a roncstelepre, és kap az értéke a fém belőle. A bontók, hogy szakosodott Audi / VW általában a legjobb, mint ők egy jó megértése, hogy milyen alkatrészek vannak, és segíthet megtalálni a pontos részre van szüksége - általában azt javaslom, keressen körül, hogy ha van egy roncstelep a környéken, hogy specializálódott az európai autók, de ha nem, ezek a weboldalak / vállalkozások hajó az egész Egyesült Államokban, és lehet egy nagy forrás:

    Shokan - New Yorkban található, több embert is ismertem, aki innen rendelt alkatrészeket, például használt Recarókat, és elégedett volt a szolgáltatással és az alkatrészek állapotának pontosságával.
    Audis4Parts - Arizonában található, és az Audi S4-esekre, különösen a B5-ösökre specializálódott, de manapság már mindenből van egy kicsit.
    AutoHaas - New Jersey-ben található, és hatalmas követői vannak, inkább a VW-ket népszerűsíti, de Audikat is kínál.
    Wolf Auto - Minnesotában található, jó olvasói véleményekkel.

Esélyes, hogy van egy helyi roncstelep a közeledben (ha egy nagyobb városban vagy), amely német vagy európai autókra specializálódott, amelyeket érdemes megnézni. Menj a barátod Google és írd be a roncstelep + város nevét, és találd ki, mi van a környékeden, majd szokásodd meg, hogy könyvjelzőbe teszed ezeket a weboldalakat, vagy időről időre beugrasz, hogy megnézd, milyen gyöngyszemek vannak a raktárban. Még arra is találhatsz lehetőséget, hogy alkatrészeket forgass és keress néhány dollárt, ha tudod, mit keresel!

Online apróhirdetési oldalak

Egy másik nagyszerű ötlet, hogy más Audi rajongók és tulajdonosoktól vásároljon, amire ezek az oldalak jók. Néha nehezebb lesz megtalálni a keresett alkatrészt, de ha mégis, akkor közvetlenül a tulajdonostól vásárol, így általában olcsóbb és világosabb, hogy pontosan mit fogsz kapni.

A hátránya az, hogy mivel ez a peer-to-peer alapú értékesítés, legyen óvatos az alkalmi csaló művész vagy személy, aki félreviszi, hogy mi van, és győződjön meg róla, hogy sok kérdést tesz fel, és képeket vagy referenciákat kap minden részletről, ha bármilyen aggálya van - az olyan oldalak, mint az eBay, szépek, mivel van eladói visszajelzés, vagy ha találkozik valakivel a Craigslist-en, tegye nyilvános helyen, hogy elkerülje a drámát.

  

Új OEM alkatrészek viszonteladói

Végül, de nem utolsósorban, ha nem találsz valamit használtan, és új, OEM alkatrészt kell venned, gyakran olcsóbban találhatsz, mint a márkakereskedés, ha az interneten keresgélsz. Az alábbi weboldalak gyakran együttműködnek a márkakereskedéssel, közvetlenül az Audi/VW-vel vagy az Audi/VW alkatrész-beszállítóival, hogy az alkatrészeket kedvezményesen szerezzék be, és a megtakarítás egy részét továbbadják Önnek. Ez nagyszerű lehet, ha egy nagyon speciális alkatrészre van szüksége, amelyet sehol máshol nem talál, mivel gyakorlatilag mindent szállítanak, vagy ha csak új, eredeti alkatrészt szeretne, és nem akarja a használt alkatrész vásárlásával járó kockázatot/bizonytalanságot.

    GenuineAudiParts.com - az üzenőfalakon "GAP" néven ismert, ezek a srácok mindent kínálnak, és az alkatrészek mind OEM és autentikusak. Általában sokkal olcsóbbak, mint a márkakereskedés, bár néha a márkakereskedés megegyezik az árral, ha megmutatod nekik az árat, és van kedved egy kicsit alkudozni.
    AudiUSAParts.com - hasonló a GAP-hoz, de jó, ha kereszthivatkozásokat keresel...
    AutohausAZ - általában olcsóbb, mint a márkakereskedés, egy másik jó hely a keresésre...
    ECSTuning.com - jellemzően a legkevésbé olcsó ezek közül a lehetőségek közül, de néha akciókat vagy akciókat tartanak ingyenes szállítással az áhított, nagy keresletű alkatrészekre, amelyek mindenki mást levesznek a lábáról, mint például a Seat Cupra R ajkak. Érdemes megnézni, és hatalmas raktárkészlettel és hozzáértő eladói személyzettel rendelkeznek, akik segítenek.
    Amazon - ők különösen nagyszerűek a karbantartási cikkek (légszűrők, olajcserék, izzók, biztosítékok stb.), de van egy kicsit minden, és ha van egy Prime tagság, hogy ingyenes 2 napos szállítás.

Gyakran előfordul, hogy ha a fenti webhelyek egyikén kedvezményes árat talál, felhívhatja a helyi kereskedőt, megmutathatja nekik a meghirdetett árat, és ők megegyeznek vele - így még mindig személyesen veheti át, és gyorsabban juthat hozzá, mint ezeken a webhelyeken egyébként.

Végül, de nem utolsósorban ne feledje, hogy mindenről lehet tárgyalni. Ha egy e-kereskedelmi áruházzal van dolga, hívja fel az 1-800-as számukat, és tegyen fel egy csomó kérdést, majd kérje a legjobb árat, vagy legalább nézze meg, hogy tudnak-e ingyenes szállítást biztosítani - jó eséllyel tudnak. Ha egy magánszeméllyel van dolga, akkor jó eséllyel többet tud alkudni, mivel nekik nincs hasznuk vagy értékük a termék megtartásában.

AUDI VW ALKATRÉSZEK tel: 06 70/ 339 - 9793

Audi VW Alkatrészek - Új , Bontott illetve utángyártott új alkatrész vétele és eladása.

 Audi VW Alkatrészek - Új , Bontott illetve utángyártott új alkatrész vétele és eladása.

Tel: +36 20 913 07 16

+36 70 339 97 93 nyitva . H-P 09 - 17-IG

 Címünk: Budapest III.kerület  Szentendrei út 77.

E-Mail: bcskyttl@gmail.com

AUDI Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

A1 - A2 - A3 - A4 - A5 - A6 - A7 - A8 - Q3 - Q5 - Q7

Évjáratok: 1996 - tól >>>

 

VOLKSWAGEN Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

 POLO - CADDY - GOLF - JETTA - EOS - CC - PASSAT - TOURAN

- TOUAREG - BEETLE - TIGUAN - BORA - SCIROCCO

Évjáratok: 1997-től >>>

 

SKODA Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

FABIA - OCTAVIA -  RAPID - SUPERB

 

SEAT Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

ALHAMBRA - ALTEA - LEON - IBIZA - TOLEDO

 

Audi Volkswagen Motor Típusok