Audi A6 alkatrészek

Audi A6 alkatrészek: Garantáltan használt Audi A6 alkatrészeket talál itt, versenyképes áron. Használt Audi A6 alkatrészeket szerzünk az Magyarország egész területén az autómegbontók hálózatából. Biztosak vagyunk benne, hogy a tagjaink által kínált árak minden Audi A6 autókereskedőt felülmúlnak, így a vw-audi-alkatresz.hu a legjobb hely, ahol garantáltan használt Audi A6 alkatrészeket találhat és vásárolhat.

Audi A6 bontás:

Audi A6 alkatrészek Audi A6 bontóktól: Mi vagyunk Magyarország vezető használt Audi A6 alkatrész keresője. 1000 Audi A6 autóalkatrész áll rendelkezésünkre, és képesek vagyunk megtalálni az Ön által keresett alkatrészt. Online adatbázisunk azt mutatja, hogy tagjaink teljes mértékben garantált Audi A6 használt autóalkatrészeket bontanak és tárolnak, hatalmas, akár 80%-os kedvezményekkel a fő forgalmazói árakhoz képest. Emellett mi rendelkezünk Magyarország legnagyobb autóbontó hálózattal, ami azt jelenti, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk biztosítani Önnek a keresett Audi A6 akciós alkatrészeket. Nálunk olcsóbban nem talál más Audi A6 beszállítót az Magyarországon!

A hálózatunkon keresztül raktáron tartott összes használt Audi A6 alkatrész 100%-os garanciát élvez, ami azt jelenti, hogy első osztályú szolgáltatást nyújtunk Önnek, mint értékes ügyfeleinknek, és motorok, sebességváltók és számos más új alkatrész egész sorával rendelkezünk, hogy kielégítsük az Ön igényeit.

Szállítási idők: Magyarországon a legtöbb alkatrész általában másnapra szállítható, azonban a nagyobb/nehezebb alkatrészek, mint például a motorok és a sebességváltók hosszabb időt vehetnek igénybe. KEDVEZMÉNYES Audi A6  VÁSÁRLÁS Audi A6 PÓTALEMÉNYEK  ÉS MENTESSE MEG AZ ÚJ ÁRAK 80%-ÁIG.

 

    ABS szivattyú
    Légkondicionáló
    Légáramlásmérő
    Légzsák
    Keréktárcsák
    Alternátor
    Tengely
    Akkumulátor
    Karosszéria panel
    Motorháztető
    csomagtérfedél
    Fék
    Lökhárító
    Ajtó

    Autófűtés
    Katalizátor
    Hengerfej
    Műszerfal
    Dízelszivattyú
    Differenciálmű
    Elosztó
    Hajtótengely
    ECU
    Motor
    Kipufogórendszer
    Lendkerék
    Üzemanyag-befecskendező szivattyú
    Üzemanyagtartály

    Sebességváltó
    Rács
    Fényszóró
    Gyújtás
    Injektor szivattyú
    Csomagtartó polc
    Szervokormány
    Hűtőszekrény
    Rádió
    Hátsó fényszóró
    Ülés
    Biztonsági öv
    Lengéscsillapító
    Indítómotor

    Kormánydoboz
    Felfüggesztés
    Hátsó ajtó
    Gázkar
    Sebességváltó
    Turbo
    Kerékagy
    Ablakfelhúzó motor
    Szárnytükör
    Ablaktörlő motor
    Wishbone

AUDI ÉS VW BONTÓ

Sok e-mailt és megjegyzést kapok a blogomon az olvasóktól, akik egy adott alkatrészt keresnek (leggyakrabban első lökhárítókat, RS4 rácsokat vagy xenon fényszórókat), és csalódottak, hogy mennyibe kerül egy új, OEM alkatrész a kereskedőnél - egyetértek, az Audi alkatrészek nem olcsóak.

Még rosszabb, hogy bizonyos modelleknél (mint az S és RS autók) hajlamosak felárat felszámítani az alkatrészekért, még akkor is, ha az alkatrészek szinte teljesen megegyeznek az alapmodellekkel, csak azért, mert az Audi (vagy az alkatrészeket gyártó OE gyártók, mint például a Bosch) tudják, hogy megúszhatják ezt.

Az internet öröme, hogy rengeteg lehetőséged van arra, hogy milyen alkatrészeket vásárolj, és honnan vedd meg őket. A vásárlók számára is rengeteg átláthatóság és információ áll rendelkezésre, így lehetőség van a keresztvásárlásra, vagy várhat az olyan kedvezményes időszakokra, mint a fekete péntek vagy más ünnepi eladások, amelyek meglehetősen kiszámíthatóak.

De ha nem találod a tökéletes alkatrészt, és nem akarsz örökké várni, hátha akciós lesz, akkor ezt a praktikus útmutatót csak neked készítettem, hogy olcsóbb alkatrészeket találj az Audidhoz az interneten.

Úgy tervezem, hogy ez egy folyamatos lista lesz, így ha lát egy Audi bontót vagy jó használt alkatrész forrást, amit kihagyok, hagyj egy megjegyzést, és tudasd velem a velük kapcsolatos tapasztalataidat, és ha pozitív, akkor szerkesztem ezt a bejegyzést, hogy felvegyem őket -az EU-ban is rengeteg nagyszerű forrás van.
Audi bontók és roncstelepek

Ezek olyan roncstelepek, karosszériaműhelyek vagy hasonló vállalkozások, amelyek arra szakosodtak, hogy használt (és általában roncsolt) Audikat vesznek és eladják az összes alkatrészt. Ezek nagyszerű helyek, mert ezek eredeti alkatrészek, de mivel használtak, és a bontó csak annyi alkatrésztől akar megszabadulni, amennyitől csak tud, amilyen gyorsan csak tud, hogy helyet csinálhasson a következő projektnek.

Míg egy Audi lehet, hogy totálkáros egy balesetben, ott általában sok alkatrész az autó, hogy újrafelhasználható, és sokkal többet ér "parted out", mintha egyszerűen elviszik az autót a roncstelepre, és kap az értéke a fém belőle. A bontók, hogy szakosodott Audi / VW általában a legjobb, mint ők egy jó megértése, hogy milyen alkatrészek vannak, és segíthet megtalálni a pontos részre van szüksége - általában azt javaslom, keressen körül, hogy ha van egy roncstelep a környéken, hogy specializálódott az európai autók, de ha nem, ezek a weboldalak / vállalkozások hajó az egész Egyesült Államokban, és lehet egy nagy forrás:

    Shokan - New Yorkban található, több embert is ismertem, aki innen rendelt alkatrészeket, például használt Recarókat, és elégedett volt a szolgáltatással és az alkatrészek állapotának pontosságával.
    Audis4Parts - Arizonában található, és az Audi S4-esekre, különösen a B5-ösökre specializálódott, de manapság már mindenből van egy kicsit.
    AutoHaas - New Jersey-ben található, és hatalmas követői vannak, inkább a VW-ket népszerűsíti, de Audikat is kínál.
    Wolf Auto - Minnesotában található, jó olvasói véleményekkel.

Esélyes, hogy van egy helyi roncstelep a közeledben (ha egy nagyobb városban vagy), amely német vagy európai autókra specializálódott, amelyeket érdemes megnézni. Menj a barátod Google és írd be a roncstelep + város nevét, és találd ki, mi van a környékeden, majd szokásodd meg, hogy könyvjelzőbe teszed ezeket a weboldalakat, vagy időről időre beugrasz, hogy megnézd, milyen gyöngyszemek vannak a raktárban. Még arra is találhatsz lehetőséget, hogy alkatrészeket forgass és keress néhány dollárt, ha tudod, mit keresel!

Online apróhirdetési oldalak

Egy másik nagyszerű ötlet, hogy más Audi rajongók és tulajdonosoktól vásároljon, amire ezek az oldalak jók. Néha nehezebb lesz megtalálni a keresett alkatrészt, de ha mégis, akkor közvetlenül a tulajdonostól vásárol, így általában olcsóbb és világosabb, hogy pontosan mit fogsz kapni.

A hátránya az, hogy mivel ez a peer-to-peer alapú értékesítés, legyen óvatos az alkalmi csaló művész vagy személy, aki félreviszi, hogy mi van, és győződjön meg róla, hogy sok kérdést tesz fel, és képeket vagy referenciákat kap minden részletről, ha bármilyen aggálya van - az olyan oldalak, mint az eBay, szépek, mivel van eladói visszajelzés, vagy ha találkozik valakivel a Craigslist-en, tegye nyilvános helyen, hogy elkerülje a drámát.

  

Új OEM alkatrészek viszonteladói

Végül, de nem utolsósorban, ha nem találsz valamit használtan, és új, OEM alkatrészt kell venned, gyakran olcsóbban találhatsz, mint a márkakereskedés, ha az interneten keresgélsz. Az alábbi weboldalak gyakran együttműködnek a márkakereskedéssel, közvetlenül az Audi/VW-vel vagy az Audi/VW alkatrész-beszállítóival, hogy az alkatrészeket kedvezményesen szerezzék be, és a megtakarítás egy részét továbbadják Önnek. Ez nagyszerű lehet, ha egy nagyon speciális alkatrészre van szüksége, amelyet sehol máshol nem talál, mivel gyakorlatilag mindent szállítanak, vagy ha csak új, eredeti alkatrészt szeretne, és nem akarja a használt alkatrész vásárlásával járó kockázatot/bizonytalanságot.

    GenuineAudiParts.com - az üzenőfalakon "GAP" néven ismert, ezek a srácok mindent kínálnak, és az alkatrészek mind OEM és autentikusak. Általában sokkal olcsóbbak, mint a márkakereskedés, bár néha a márkakereskedés megegyezik az árral, ha megmutatod nekik az árat, és van kedved egy kicsit alkudozni.
    AudiUSAParts.com - hasonló a GAP-hoz, de jó, ha kereszthivatkozásokat keresel...
    AutohausAZ - általában olcsóbb, mint a márkakereskedés, egy másik jó hely a keresésre...
    ECSTuning.com - jellemzően a legkevésbé olcsó ezek közül a lehetőségek közül, de néha akciókat vagy akciókat tartanak ingyenes szállítással az áhított, nagy keresletű alkatrészekre, amelyek mindenki mást levesznek a lábáról, mint például a Seat Cupra R ajkak. Érdemes megnézni, és hatalmas raktárkészlettel és hozzáértő eladói személyzettel rendelkeznek, akik segítenek.
    Amazon - ők különösen nagyszerűek a karbantartási cikkek (légszűrők, olajcserék, izzók, biztosítékok stb.), de van egy kicsit minden, és ha van egy Prime tagság, hogy ingyenes 2 napos szállítás.

Gyakran előfordul, hogy ha a fenti webhelyek egyikén kedvezményes árat talál, felhívhatja a helyi kereskedőt, megmutathatja nekik a meghirdetett árat, és ők megegyeznek vele - így még mindig személyesen veheti át, és gyorsabban juthat hozzá, mint ezeken a webhelyeken egyébként.

Végül, de nem utolsósorban ne feledje, hogy mindenről lehet tárgyalni. Ha egy e-kereskedelmi áruházzal van dolga, hívja fel az 1-800-as számukat, és tegyen fel egy csomó kérdést, majd kérje a legjobb árat, vagy legalább nézze meg, hogy tudnak-e ingyenes szállítást biztosítani - jó eséllyel tudnak. Ha egy magánszeméllyel van dolga, akkor jó eséllyel többet tud alkudni, mivel nekik nincs hasznuk vagy értékük a termék megtartásában.

AUDI VW ALKATRÉSZEK tel: 06 70/ 339 - 9793

Audi VW Alkatrészek - Új , Bontott illetve utángyártott új alkatrész vétele és eladása.

 Audi VW Alkatrészek - Új , Bontott illetve utángyártott új alkatrész vétele és eladása.

Tel: +36 20 913 07 16

+36 70 339 97 93 nyitva . H-P 09 - 17-IG

 Címünk: Budapest III.kerület  Szentendrei út 77.

E-Mail: bcskyttl@gmail.com

AUDI Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

A1 - A2 - A3 - A4 - A5 - A6 - A7 - A8 - Q3 - Q5 - Q7

Évjáratok: 1996 - tól >>>

 

VOLKSWAGEN Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

 POLO - CADDY - GOLF - JETTA - EOS - CC - PASSAT - TOURAN

- TOUAREG - BEETLE - TIGUAN - BORA - SCIROCCO

Évjáratok: 1997-től >>>

 

SKODA Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

FABIA - OCTAVIA -  RAPID - SUPERB

 

SEAT Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

ALHAMBRA - ALTEA - LEON - IBIZA - TOLEDO

 

Audi Volkswagen Motor Típusok