Rólunk

 1998 –ban alakult bontott, új  és után gyártott alkatrészeket forgalmazó cégünk,ami 2005 ben teljes megújuláson ment át. Elnevezésben az üzletágra utaló új névvel  a Half Car 2005 Kft  név alatt folytattuk tevékenységünket. Autósboltunk Óbudán kezdte meg működését majd Szentendrén autószerelő műhellyel  álltunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy a megvásárolt alkatrészeket garanciával építsük be a javítandó gépjárművekbe. A  növekedés és fejlődés érdekében  Budapesten  a 3. kerületben nyitottunk új üzletet ezt követően, az ügyfelek részére kedvezőbb megközelítés érdekében. Autósboltunk 2005 óta változatlanul a Szentendrei úton üzemel , ahol kiváló parkolási lehetőség van a vásárlás idejére.

Autó szervizünk egy korszerű több beállásos új , minden igényt kielégítő csarnokkal bővült Pomázon. Itt teljes körű szerviz szolgáltatást ,szükség esetén vizsgáztatást, forgalomba helyezést, biztosítást és hitel ügyintézést is tudunk bonyolítani az ügyfélkör teljeskörű kiszolgálása érdekében. Csomagküldő szolgálattal 24 órán belül az országban bárhova, tudjuk az alkatrészeket kedves vevőink részére megküldeni.

Fő profilunk audi vw seat skoda alkatérszek bontott / új / utángyártott alkatrészek forgalmazása. Gépkocsik vásárlásával, bontásával és ezek alkatrészeinek árusításával foglalkozunk. Eladásra kínált gépjárművét igény esetén telephelyünkre szállítjuk. Cégünk 21 éves tapasztalattal áll meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Az elmúlt 21  év alatt autóalkatrész kínálatunk több százezer darabosra nőtt, így azonnal akár polcról tudjuk kielégíteni megrendelőink autóalkatrész keresletét. A bontott alkatrészeket minőségileg ellenőrizzük, ezután raktározzuk ,így beépítési garanciával tudjuk árusítani, a hibás alkatrészek eladását így ki tudjuk zárni. Az autósboltunkban folyamatos autóalkatrész beszerzés , felvásárlás zajlik, így garantálni tudjuk a megújuló alkatrész kínálatot. Gyári új alkatrészeinket  külföldi importból szerezzük be,  rövid 1-2 napos szállítási határidőt tudunk vállalni.


Autóbontónk nem csak árusít alkatrészeket, fel is vásárolja azt.

VW / Audi / Seat / Skoda karosszériaelemek , motor ,váltó , egyéb alkatrészeket  megegyezés szerinti áron .


Autóalkatrészek:

VW / Audi / Seat / Skoda

 
Az üzletben az alábbi termékek találhatók vagy rendelhetőek:

 • elektromos és gyújtás alkatrészek
 • erőátviteli alkatrészek
 • fék alkatrészek
 • karosszériaelemek
 • hűtőrendszer alkatrészei
 • kipufogó alkatrészek
 • motoralkatrészek
 • váltó alkatrészek
 • légzsékok
 • katalizátorok,részecskeszűrők
 • futómű
 • klimarendszerek alkatrészei

AUDI ÉS VW BONTÓ

Sok e-mailt és megjegyzést kapok a blogomon az olvasóktól, akik egy adott alkatrészt keresnek (leggyakrabban első lökhárítókat, RS4 rácsokat vagy xenon fényszórókat), és csalódottak, hogy mennyibe kerül egy új, OEM alkatrész a kereskedőnél - egyetértek, az Audi alkatrészek nem olcsóak.

Még rosszabb, hogy bizonyos modelleknél (mint az S és RS autók) hajlamosak felárat felszámítani az alkatrészekért, még akkor is, ha az alkatrészek szinte teljesen megegyeznek az alapmodellekkel, csak azért, mert az Audi (vagy az alkatrészeket gyártó OE gyártók, mint például a Bosch) tudják, hogy megúszhatják ezt.

Az internet öröme, hogy rengeteg lehetőséged van arra, hogy milyen alkatrészeket vásárolj, és honnan vedd meg őket. A vásárlók számára is rengeteg átláthatóság és információ áll rendelkezésre, így lehetőség van a keresztvásárlásra, vagy várhat az olyan kedvezményes időszakokra, mint a fekete péntek vagy más ünnepi eladások, amelyek meglehetősen kiszámíthatóak.

De ha nem találod a tökéletes alkatrészt, és nem akarsz örökké várni, hátha akciós lesz, akkor ezt a praktikus útmutatót csak neked készítettem, hogy olcsóbb alkatrészeket találj az Audidhoz az interneten.

Úgy tervezem, hogy ez egy folyamatos lista lesz, így ha lát egy Audi bontót vagy jó használt alkatrész forrást, amit kihagyok, hagyj egy megjegyzést, és tudasd velem a velük kapcsolatos tapasztalataidat, és ha pozitív, akkor szerkesztem ezt a bejegyzést, hogy felvegyem őket -az EU-ban is rengeteg nagyszerű forrás van.
Audi bontók és roncstelepek

Ezek olyan roncstelepek, karosszériaműhelyek vagy hasonló vállalkozások, amelyek arra szakosodtak, hogy használt (és általában roncsolt) Audikat vesznek és eladják az összes alkatrészt. Ezek nagyszerű helyek, mert ezek eredeti alkatrészek, de mivel használtak, és a bontó csak annyi alkatrésztől akar megszabadulni, amennyitől csak tud, amilyen gyorsan csak tud, hogy helyet csinálhasson a következő projektnek.

Míg egy Audi lehet, hogy totálkáros egy balesetben, ott általában sok alkatrész az autó, hogy újrafelhasználható, és sokkal többet ér "parted out", mintha egyszerűen elviszik az autót a roncstelepre, és kap az értéke a fém belőle. A bontók, hogy szakosodott Audi / VW általában a legjobb, mint ők egy jó megértése, hogy milyen alkatrészek vannak, és segíthet megtalálni a pontos részre van szüksége - általában azt javaslom, keressen körül, hogy ha van egy roncstelep a környéken, hogy specializálódott az európai autók, de ha nem, ezek a weboldalak / vállalkozások hajó az egész Egyesült Államokban, és lehet egy nagy forrás:

    Shokan - New Yorkban található, több embert is ismertem, aki innen rendelt alkatrészeket, például használt Recarókat, és elégedett volt a szolgáltatással és az alkatrészek állapotának pontosságával.
    Audis4Parts - Arizonában található, és az Audi S4-esekre, különösen a B5-ösökre specializálódott, de manapság már mindenből van egy kicsit.
    AutoHaas - New Jersey-ben található, és hatalmas követői vannak, inkább a VW-ket népszerűsíti, de Audikat is kínál.
    Wolf Auto - Minnesotában található, jó olvasói véleményekkel.

Esélyes, hogy van egy helyi roncstelep a közeledben (ha egy nagyobb városban vagy), amely német vagy európai autókra specializálódott, amelyeket érdemes megnézni. Menj a barátod Google és írd be a roncstelep + város nevét, és találd ki, mi van a környékeden, majd szokásodd meg, hogy könyvjelzőbe teszed ezeket a weboldalakat, vagy időről időre beugrasz, hogy megnézd, milyen gyöngyszemek vannak a raktárban. Még arra is találhatsz lehetőséget, hogy alkatrészeket forgass és keress néhány dollárt, ha tudod, mit keresel!

Online apróhirdetési oldalak

Egy másik nagyszerű ötlet, hogy más Audi rajongók és tulajdonosoktól vásároljon, amire ezek az oldalak jók. Néha nehezebb lesz megtalálni a keresett alkatrészt, de ha mégis, akkor közvetlenül a tulajdonostól vásárol, így általában olcsóbb és világosabb, hogy pontosan mit fogsz kapni.

A hátránya az, hogy mivel ez a peer-to-peer alapú értékesítés, legyen óvatos az alkalmi csaló művész vagy személy, aki félreviszi, hogy mi van, és győződjön meg róla, hogy sok kérdést tesz fel, és képeket vagy referenciákat kap minden részletről, ha bármilyen aggálya van - az olyan oldalak, mint az eBay, szépek, mivel van eladói visszajelzés, vagy ha találkozik valakivel a Craigslist-en, tegye nyilvános helyen, hogy elkerülje a drámát.

  

Új OEM alkatrészek viszonteladói

Végül, de nem utolsósorban, ha nem találsz valamit használtan, és új, OEM alkatrészt kell venned, gyakran olcsóbban találhatsz, mint a márkakereskedés, ha az interneten keresgélsz. Az alábbi weboldalak gyakran együttműködnek a márkakereskedéssel, közvetlenül az Audi/VW-vel vagy az Audi/VW alkatrész-beszállítóival, hogy az alkatrészeket kedvezményesen szerezzék be, és a megtakarítás egy részét továbbadják Önnek. Ez nagyszerű lehet, ha egy nagyon speciális alkatrészre van szüksége, amelyet sehol máshol nem talál, mivel gyakorlatilag mindent szállítanak, vagy ha csak új, eredeti alkatrészt szeretne, és nem akarja a használt alkatrész vásárlásával járó kockázatot/bizonytalanságot.

    GenuineAudiParts.com - az üzenőfalakon "GAP" néven ismert, ezek a srácok mindent kínálnak, és az alkatrészek mind OEM és autentikusak. Általában sokkal olcsóbbak, mint a márkakereskedés, bár néha a márkakereskedés megegyezik az árral, ha megmutatod nekik az árat, és van kedved egy kicsit alkudozni.
    AudiUSAParts.com - hasonló a GAP-hoz, de jó, ha kereszthivatkozásokat keresel...
    AutohausAZ - általában olcsóbb, mint a márkakereskedés, egy másik jó hely a keresésre...
    ECSTuning.com - jellemzően a legkevésbé olcsó ezek közül a lehetőségek közül, de néha akciókat vagy akciókat tartanak ingyenes szállítással az áhított, nagy keresletű alkatrészekre, amelyek mindenki mást levesznek a lábáról, mint például a Seat Cupra R ajkak. Érdemes megnézni, és hatalmas raktárkészlettel és hozzáértő eladói személyzettel rendelkeznek, akik segítenek.
    Amazon - ők különösen nagyszerűek a karbantartási cikkek (légszűrők, olajcserék, izzók, biztosítékok stb.), de van egy kicsit minden, és ha van egy Prime tagság, hogy ingyenes 2 napos szállítás.

Gyakran előfordul, hogy ha a fenti webhelyek egyikén kedvezményes árat talál, felhívhatja a helyi kereskedőt, megmutathatja nekik a meghirdetett árat, és ők megegyeznek vele - így még mindig személyesen veheti át, és gyorsabban juthat hozzá, mint ezeken a webhelyeken egyébként.

Végül, de nem utolsósorban ne feledje, hogy mindenről lehet tárgyalni. Ha egy e-kereskedelmi áruházzal van dolga, hívja fel az 1-800-as számukat, és tegyen fel egy csomó kérdést, majd kérje a legjobb árat, vagy legalább nézze meg, hogy tudnak-e ingyenes szállítást biztosítani - jó eséllyel tudnak. Ha egy magánszeméllyel van dolga, akkor jó eséllyel többet tud alkudni, mivel nekik nincs hasznuk vagy értékük a termék megtartásában.

AUDI VW ALKATRÉSZEK tel: 06 70/ 339 - 9793

Audi VW Alkatrészek - Új , Bontott illetve utángyártott új alkatrész vétele és eladása.

 Audi VW Alkatrészek - Új , Bontott illetve utángyártott új alkatrész vétele és eladása.

Tel: +36 20 913 07 16

+36 70 339 97 93 nyitva . H-P 09 - 17-IG

 Címünk: Budapest III.kerület  Szentendrei út 77.

E-Mail: bcskyttl@gmail.com

AUDI Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

A1 - A2 - A3 - A4 - A5 - A6 - A7 - A8 - Q3 - Q5 - Q7

Évjáratok: 1996 - tól >>>

 

VOLKSWAGEN Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

 POLO - CADDY - GOLF - JETTA - EOS - CC - PASSAT - TOURAN

- TOUAREG - BEETLE - TIGUAN - BORA - SCIROCCO

Évjáratok: 1997-től >>>

 

SKODA Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

FABIA - OCTAVIA -  RAPID - SUPERB

 

SEAT Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

ALHAMBRA - ALTEA - LEON - IBIZA - TOLEDO

 

Audi Volkswagen Motor Típusok