Audi bontó, audi alkatrész

Audi Magyarországon

Minden, amit a teljesen személyre szabott és praktikus vezetési élményhez szeretne. Az Audi Eredeti kiegészítők lehetővé teszik, hogy az Audi az Ön életstílusához igazodjon. Az európai manöken olyan opciókkal bizonyított, amelyek a kanadai manökenhez nem kaphatók. Mindkét modell felhalmozott műszaki szakértelemről árulkodik - és az Audi márka robusztus szenvedélyéről a legapróbb részletek iránt. a Négy Gyűrűs Modell első kompakt elektromos SUV-jai.


Ha az Audi A4 szedánja nem nyújtja a kívánt rakodótér vagy az energikus életstílus-képet, akkor nézze meg a megemelt és robosztus A4 Allroad kombit. Az Audi e-tron és a kupé-szerű Sportback kifinomult, teljesen elektromos SUV-k, amelyek extra luxus szakértelmet nyújtanak, mint sok forradalmi riválisuk. Az új riválisok támadásával szemben az Audi A3 szedánt a 2022-es manökenévre átformálták, újratervezték és modernizálták.


A 2020-as Audi SQ7 a Q7 középkategóriás luxus SUV vadonatúj, túlzottan hatékony változata, és normál, 500 lóerős V8-as motorral érkezik. Csiszolt, szépen kidolgozott és nagyon képes az úton, de az S4 egy kicsit jobban részt vehetne a vezetési élmény javításában. Az RS3 felejthetetlen vezetési élményt nyújt a karizmatikus motornak és a valódi sportosságnak köszönhetően; ennek ellenére meredek árat kell fizetni érte. A 2020-as Audi Q5 a márka luxustörzskönyvét alkalmazza a kompakt-crossover sablonra, langyos eredménnyel.


motorokat fejleszt és gyárt az AUDI AG és a Volkswagen-csoport más vállalatai számára. A konszern 2013 októberében megkezdte az új A3 Cabriolet sorozatgyártását is. Ez az Audi modell az egyik első, amely teljes egészében a magyarországi telephelyen épül be. Itt gördülhet le a gyártósorról az Audi TT Coupé, Roadster, az Audi RS három szedán, az Audi S3 Cabriolet és az Audi Q3 is. Audi márkakereskedéseinkben még az Audi finanszírozási lehetőségek széles skáláját kínáljuk mind a személyi, mind a vállalati bérleti szerződéses konstrukciókhoz.


A 2019-es Audi S4 egy megfelelően kiegyensúlyozott sportos szedán, kifinomult típus és nagy teljesítmény. Az S3 az Audi nagy teljesítményét és csúcstechnológiai know-how-ját egy lendületes kompakt szedánban ötvözi. Az Audi 2019-es Q8 variációs csúcsmodellje sikeresen ötvözi az SUV képességeket a szedán vonásokkal. Az Audi a következő szintű hatékonyságot úgy azonosítja, hogy az alfanumerikus modellnevek elé egy "S" betűt illeszt, és ez a logika érvényes a felturbózott 2020-as Audi SQ8-ra is.


A kínálatunkba felvett összes járművet kézzel válogattuk ki, és radikális tesztelésnek és ellenőrzésnek vetettük alá, mielőtt újraértékesítésre bocsátottuk volna. Ez végső nyugalmat biztosít Önnek, és része annak az ígéretünknek, hogy az ügyfélszolgálatot mindig prioritásként kezeljük. A bizalom és a lendület olyan nagyszerű, hogy nincsenek rá szavak. Az Audi autóipari költségei 34,kilencvenkilenc rúpiától kezdődnek 34,kilencvenkilenc lakh rúpiával a legolcsóbb manökenért a felállásban, a Q2-ért. Az Audi kínálatának legdrágább autója az RS Q8, amelynek ára 2,07 Cr rúpia a prémium változatért. Az Audi összesen 8 modellt kínál Indiában, köztük 6 új járművet.


Mi érzékeljük és elismerjük a pénzügyeit, és segítünk néhány más elemmel, például a finanszírozással, további autóopciókkal, és segítünk a jármű birtoklásában és gondozásában, amikor hazatolta a járművet. Az Audi jelenleg az egyik legsikeresebb luxusgyártó, amely sikeresen kihasználta minimalista stílusát és Quattro összkerékhajtási rendszerét a modernitás és az innováció meggyőző képévé. Felhozatala rendkívül kompetens autókból áll, amelyek többsége - például az A4 szedán és a Q7 SUV - olyan egységesen jó mindenben, hogy szinte tényleg ridegnek és tudományosnak tűnnek.


Szabadidejében Jon szeret időt szakítani a családjára, a kutyájára és a Motorbike-ra. Kollégái motiváltnak, félelmetesnek és lelkiismeretesnek írják le. Kedvenc autója bármelyik Audi, a mérnöki munka szokásos lass fő, belül, kívül és a bőr alatt. "Akkor csatlakoztam a Harwoodshoz, amikor az átvette egy vállalkozásomat, ahol dolgoztam, ez egy nehéz, élvezetes családi vállalkozás, nagy múlttal. Tisztáztam az utat abban, hogy a személyzetünk kincset és vigyázzon a kilátásainkra.


Az Audi A6 egy hatékonyan kezelhető, kényelmes, luxus szedán, amely jól illik azok számára, akik előkelő megjelenéssel és lendületes teljesítménnyel rendelkező háztartási szállítót keresnek. Az A5 Sportback elegáns, megfelelően felszerelt és a ferdehátú szerkezetének köszönhetően rendkívül praktikus, az A5 Sportback egy édesen vezethető, éles kezelhetőségű belépő-luxus sporttevékenységek szedánja. A TT RS stílusos, gyors és élvezetesen vezethető a sziporkázó öthengeres motorjával és divatos belső technológiájával, de a különböző riválisok extra izgalmakat kínálnak. A 2019-es Audi S5 kupé és kabrió kétajtós megfelelője az értelmesebb, de alacsonyabb árfekvésű S4 szedánnak, általában lenyűgöző hatékonyságot kínálnak egy karcsú egyenruhában. Az A8 az Audi luxus szedánok királya, tele rengeteg technológiával az autonóm vezetési funkciókkal és luxus opciókkal együtt.

AUDI ÉS VW BONTÓ

Sok e-mailt és megjegyzést kapok a blogomon az olvasóktól, akik egy adott alkatrészt keresnek (leggyakrabban első lökhárítókat, RS4 rácsokat vagy xenon fényszórókat), és csalódottak, hogy mennyibe kerül egy új, OEM alkatrész a kereskedőnél - egyetértek, az Audi alkatrészek nem olcsóak.

Még rosszabb, hogy bizonyos modelleknél (mint az S és RS autók) hajlamosak felárat felszámítani az alkatrészekért, még akkor is, ha az alkatrészek szinte teljesen megegyeznek az alapmodellekkel, csak azért, mert az Audi (vagy az alkatrészeket gyártó OE gyártók, mint például a Bosch) tudják, hogy megúszhatják ezt.

Az internet öröme, hogy rengeteg lehetőséged van arra, hogy milyen alkatrészeket vásárolj, és honnan vedd meg őket. A vásárlók számára is rengeteg átláthatóság és információ áll rendelkezésre, így lehetőség van a keresztvásárlásra, vagy várhat az olyan kedvezményes időszakokra, mint a fekete péntek vagy más ünnepi eladások, amelyek meglehetősen kiszámíthatóak.

De ha nem találod a tökéletes alkatrészt, és nem akarsz örökké várni, hátha akciós lesz, akkor ezt a praktikus útmutatót csak neked készítettem, hogy olcsóbb alkatrészeket találj az Audidhoz az interneten.

Úgy tervezem, hogy ez egy folyamatos lista lesz, így ha lát egy Audi bontót vagy jó használt alkatrész forrást, amit kihagyok, hagyj egy megjegyzést, és tudasd velem a velük kapcsolatos tapasztalataidat, és ha pozitív, akkor szerkesztem ezt a bejegyzést, hogy felvegyem őket -az EU-ban is rengeteg nagyszerű forrás van.
Audi bontók és roncstelepek

Ezek olyan roncstelepek, karosszériaműhelyek vagy hasonló vállalkozások, amelyek arra szakosodtak, hogy használt (és általában roncsolt) Audikat vesznek és eladják az összes alkatrészt. Ezek nagyszerű helyek, mert ezek eredeti alkatrészek, de mivel használtak, és a bontó csak annyi alkatrésztől akar megszabadulni, amennyitől csak tud, amilyen gyorsan csak tud, hogy helyet csinálhasson a következő projektnek.

Míg egy Audi lehet, hogy totálkáros egy balesetben, ott általában sok alkatrész az autó, hogy újrafelhasználható, és sokkal többet ér "parted out", mintha egyszerűen elviszik az autót a roncstelepre, és kap az értéke a fém belőle. A bontók, hogy szakosodott Audi / VW általában a legjobb, mint ők egy jó megértése, hogy milyen alkatrészek vannak, és segíthet megtalálni a pontos részre van szüksége - általában azt javaslom, keressen körül, hogy ha van egy roncstelep a környéken, hogy specializálódott az európai autók, de ha nem, ezek a weboldalak / vállalkozások hajó az egész Egyesült Államokban, és lehet egy nagy forrás:

    Shokan - New Yorkban található, több embert is ismertem, aki innen rendelt alkatrészeket, például használt Recarókat, és elégedett volt a szolgáltatással és az alkatrészek állapotának pontosságával.
    Audis4Parts - Arizonában található, és az Audi S4-esekre, különösen a B5-ösökre specializálódott, de manapság már mindenből van egy kicsit.
    AutoHaas - New Jersey-ben található, és hatalmas követői vannak, inkább a VW-ket népszerűsíti, de Audikat is kínál.
    Wolf Auto - Minnesotában található, jó olvasói véleményekkel.

Esélyes, hogy van egy helyi roncstelep a közeledben (ha egy nagyobb városban vagy), amely német vagy európai autókra specializálódott, amelyeket érdemes megnézni. Menj a barátod Google és írd be a roncstelep + város nevét, és találd ki, mi van a környékeden, majd szokásodd meg, hogy könyvjelzőbe teszed ezeket a weboldalakat, vagy időről időre beugrasz, hogy megnézd, milyen gyöngyszemek vannak a raktárban. Még arra is találhatsz lehetőséget, hogy alkatrészeket forgass és keress néhány dollárt, ha tudod, mit keresel!

Online apróhirdetési oldalak

Egy másik nagyszerű ötlet, hogy más Audi rajongók és tulajdonosoktól vásároljon, amire ezek az oldalak jók. Néha nehezebb lesz megtalálni a keresett alkatrészt, de ha mégis, akkor közvetlenül a tulajdonostól vásárol, így általában olcsóbb és világosabb, hogy pontosan mit fogsz kapni.

A hátránya az, hogy mivel ez a peer-to-peer alapú értékesítés, legyen óvatos az alkalmi csaló művész vagy személy, aki félreviszi, hogy mi van, és győződjön meg róla, hogy sok kérdést tesz fel, és képeket vagy referenciákat kap minden részletről, ha bármilyen aggálya van - az olyan oldalak, mint az eBay, szépek, mivel van eladói visszajelzés, vagy ha találkozik valakivel a Craigslist-en, tegye nyilvános helyen, hogy elkerülje a drámát.

  

Új OEM alkatrészek viszonteladói

Végül, de nem utolsósorban, ha nem találsz valamit használtan, és új, OEM alkatrészt kell venned, gyakran olcsóbban találhatsz, mint a márkakereskedés, ha az interneten keresgélsz. Az alábbi weboldalak gyakran együttműködnek a márkakereskedéssel, közvetlenül az Audi/VW-vel vagy az Audi/VW alkatrész-beszállítóival, hogy az alkatrészeket kedvezményesen szerezzék be, és a megtakarítás egy részét továbbadják Önnek. Ez nagyszerű lehet, ha egy nagyon speciális alkatrészre van szüksége, amelyet sehol máshol nem talál, mivel gyakorlatilag mindent szállítanak, vagy ha csak új, eredeti alkatrészt szeretne, és nem akarja a használt alkatrész vásárlásával járó kockázatot/bizonytalanságot.

    GenuineAudiParts.com - az üzenőfalakon "GAP" néven ismert, ezek a srácok mindent kínálnak, és az alkatrészek mind OEM és autentikusak. Általában sokkal olcsóbbak, mint a márkakereskedés, bár néha a márkakereskedés megegyezik az árral, ha megmutatod nekik az árat, és van kedved egy kicsit alkudozni.
    AudiUSAParts.com - hasonló a GAP-hoz, de jó, ha kereszthivatkozásokat keresel...
    AutohausAZ - általában olcsóbb, mint a márkakereskedés, egy másik jó hely a keresésre...
    ECSTuning.com - jellemzően a legkevésbé olcsó ezek közül a lehetőségek közül, de néha akciókat vagy akciókat tartanak ingyenes szállítással az áhított, nagy keresletű alkatrészekre, amelyek mindenki mást levesznek a lábáról, mint például a Seat Cupra R ajkak. Érdemes megnézni, és hatalmas raktárkészlettel és hozzáértő eladói személyzettel rendelkeznek, akik segítenek.
    Amazon - ők különösen nagyszerűek a karbantartási cikkek (légszűrők, olajcserék, izzók, biztosítékok stb.), de van egy kicsit minden, és ha van egy Prime tagság, hogy ingyenes 2 napos szállítás.

Gyakran előfordul, hogy ha a fenti webhelyek egyikén kedvezményes árat talál, felhívhatja a helyi kereskedőt, megmutathatja nekik a meghirdetett árat, és ők megegyeznek vele - így még mindig személyesen veheti át, és gyorsabban juthat hozzá, mint ezeken a webhelyeken egyébként.

Végül, de nem utolsósorban ne feledje, hogy mindenről lehet tárgyalni. Ha egy e-kereskedelmi áruházzal van dolga, hívja fel az 1-800-as számukat, és tegyen fel egy csomó kérdést, majd kérje a legjobb árat, vagy legalább nézze meg, hogy tudnak-e ingyenes szállítást biztosítani - jó eséllyel tudnak. Ha egy magánszeméllyel van dolga, akkor jó eséllyel többet tud alkudni, mivel nekik nincs hasznuk vagy értékük a termék megtartásában.

AUDI VW ALKATRÉSZEK tel: 06 70/ 339 - 9793

Audi VW Alkatrészek - Új , Bontott illetve utángyártott új alkatrész vétele és eladása.

 Audi VW Alkatrészek - Új , Bontott illetve utángyártott új alkatrész vétele és eladása.

Tel: +36 20 913 07 16

+36 70 339 97 93 nyitva . H-P 09 - 17-IG

 Címünk: Budapest III.kerület  Szentendrei út 77.

E-Mail: bcskyttl@gmail.com

AUDI Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

A1 - A2 - A3 - A4 - A5 - A6 - A7 - A8 - Q3 - Q5 - Q7

Évjáratok: 1996 - tól >>>

 

VOLKSWAGEN Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

 POLO - CADDY - GOLF - JETTA - EOS - CC - PASSAT - TOURAN

- TOUAREG - BEETLE - TIGUAN - BORA - SCIROCCO

Évjáratok: 1997-től >>>

 

SKODA Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

FABIA - OCTAVIA -  RAPID - SUPERB

 

SEAT Típusokhoz Bontott és Új alkatrészek

ALHAMBRA - ALTEA - LEON - IBIZA - TOLEDO

 

Audi Volkswagen Motor Típusok